Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Hitta din yrkeshögskoleutbildning

Hitta din Yrkeshögskoleutbildning!

Hermods Yrkeshögskola har ett brett utbud av utbildningar inom bygg, teknik, logistik, ekonomi, vård, trädgård och sälj. Nedan hittar du våra yrkeshögskoleutbildningar som vi garanterat startar samt planerar att starta år 2020. Den 8 januari får vi besked från Mydigheten för yrkeshögskolan vilka utbildningar som vi får beviljade. Håll utkik då på vår hemsida där vi publicerar beskedet.

Hitta kurser och utbildningar

Saknas din ort?
 

 

Affärsutvecklare digital handel

Arbeta med att skapa framgångsrika och konkurrenskraftiga företag och verksamheter. Som affärsutvecklare arbetar du med strategi, mål och problemlösning!

Anläggningsingenjör - Infrastruktur

Utbilda dig till anläggningsingenjör och var med och bygg Sverige. Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostads- och infrastruktursatsningar.

Automations- och robotingenjör

Som automations- och robotingenjör arbetar du med utveckling, installation, programmering, underhåll och reparation av automatiskt styrda anläggningar och industrirobotar.

Byggnadsingenjör - Produktion

Vill du arbeta som nyckelperson i byggprojekt? Som byggnadsingenjör har du en koordinerande roll och ser till så att arkitektens idéer blir till verklighet.

Byggnadsingenjör - ROT

Som byggnadsingenjör inom ROT har du rätt kompetens för att utföra byggnadsvård och underhåll på äldre byggnationer. Just nu finns ett stort behov av personal inom byggbranschen med kunskap inom ROT.

Drift- och fastighetstekniker

Vill du ha ett tekniskt yrke med mycket eget ansvar? Utbilda dig till drift- och fastighetstekniker och arbeta med teknik, miljö och energi i olika fastigheter. Du sköter daglig drift, underhåll och s...

Fastighetsförvaltare

Att jobba som fastighetsförvaltare passar dig som vill ha ett omväxlande och flexibelt yrke där teknik, ekonomi, juridik och sociala kontakter är en stor del av vardagen.

Företagssäljare/B2B

Vill du arbeta som en av företagets nyckelpersoner? Utvecklas till en framgångsrik företagssäljare och arbeta med affärer, kundrelationer, sälj och marknadsföring.

Internationell affärslogistiker

Internationell affärslogistiker

Arbeta med att planera, organisera och effektivisera de logistiska flödena hos ett företag, utbilda dig till internationell affärslogistiker med fokus på hållbarhet.

Internationell logistiker/speditör

Internationell logistiker/speditör - digitalisering

Logistikbranschen står inför en omvälvande digitalisering och ställer krav på fördjupade kunskaper i ny digital teknik inom handel och logistik.

Internationell transportlogistiker

Internationell transportlogistiker

Som transportlogistiker arbetar du med transporter av varor hos företag och verksamheter. Du arbetar med planering, organisering och verkställande av transporter på ett så effektivt sätt som möjligt.

Kyl- och värmepumpstekniker

Kyl- och värmepumpstekniker

Som kyl- och värmepumpstekniker arbetar du med olika kyl- och värmesystem. Yrket passar dig som vill arbeta tekniskt och självständigt då du ofta är ute på uppdrag för installation eller reparation.

Lönespecialist fokus digitalisering

Lönespecialist fokus digitalisering

om lönespecialist arbetar du med hela löneprocesser och personalfrågor. Yrkesrollen är en specialistroll med en mer rådgivande och informerande funktion för chefer och anställda.

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Som redovisningsekonom arbetar du med den ekonomiska informationen som behövs för beslutsfattande i företag och organisationer. Yrket passar dig som är noggrann och bra på siffror!

Strategisk inköpare/offentlig upphandlare

Strategisk inköpare/offentlig upphandlare

Som strategisk inköpare eller offentlig upphandlare är du den som köper in varor eller tjänster till privata företag eller offentlig verksamhet. Yrkesrollen är bred och varierad beroende på var du ar...

Strategisk och operativ inköpare - digitaliseringskompetens

Strategisk och operativ inköpare - digitalisering

Som strategisk och operativ inköpare arbetar du med inköp av produkter, material, varor eller tjänster. Du har stort inflytande över hela inköpsprocessen och följer inköpen från avtal till slutprodukt.

Socialpedagog

Socialpedagog

Som socialpedagog arbetar du med vuxna och ungdomar med beroendeproblematik och/eller psykosociala problem. Du arbetar med att hjälpa du individer genom samtal, enskilt eller i grupp.

Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre

Specialistundersköterska - multisjukdom

Som specialistundersköterska besitter du specialistkompetens för att ta hand om äldre. Denna utbildning passar dig som arbetar inom vården och vill fördjupa dina kompetens.

Specialistundersköterska inriktning palliativ vård

Specialistundersköterska - palliativ vård

Det finns en stor brist på specialistundersköterskor inom palliativ vård. Det här är ett yrke för dig som vill se till så att människor får det så bra som möjligt i slutet av deras liv.

Stödpedagog

Stödpedagog

Utbildningen ger dig fördjupad kunskap inom individanpassat vardagsstöd samtidigt som du får den kompetens som krävs för att kunna ta en mer ledande roll i teamet för att stärka kvalitén på brukarstödet.

Tandsköterska

Tandsköterska

Som tandsköterska arbetar du med att assistera vid undersökningar och operationer av patienter. Yrket är serviceinriktat och passar för dig som vill ha ett socialt och administrativt arbete.

Technical account manager

Technical account manager

Allt fler företag behöver hjälp att hitta rätt tekniska lösningar för sina affärer. Som technical account manager arbetar du med att utveckla nya affärsrelationer och agerar tekniskt stöd åt befintlig...

Teknikinformatör

Teknikinformatör

Är du intresserad av teknik och kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt? Som teknikinformatör arbetar du med att förmedla teknisk information, såsom manualer och instruktioner.

Trädgårdsmästare - arbetsledning

Trädgårdsmästare - arbetsledning

Som trädgårdsmästare arbetar du med att designa, plantera och sköta om utomhusmiljöer hos privata aktörer eller inom den offentliga sektorn. Behovet av trädgårdsmästare med kunskap inom arbetsledning ...

Trädgårdsmästare - park/kulturlandskap

Trädgårdsmästare - park/kulturlandskap

Som trädgårdsmästare arbetar du med att designa, plantera och sköta om utomhusmiljöer. Denna utbildning ger dig fördjupad kunskap inom arbetsledning.

Trädgårdsmästare - park och tätort

Utbilda dig till trädgårdsmästare och arbeta med naturvård och utemiljö i storstadsmiljö! Förutom skötselmoment arbetar du med att driva olika trädgårdsprojekt.

Underhållsingenjör

Underhållsingenjör

Som underhållsingenjör arbetar du med planering, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Du samordnar och leder maskinunderhållet i en verksamhets anläggningar.

VVS-ingenjör

VVS-ingenjör

Som VVS-ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer. Detta är rätt utbildning för dig med tekniskt intresse och som vill arbeta med teknik.