Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Få en klar framtid

Vill du ha en klar framtid?

Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yrkeshögskoleutbildning hos oss.   

Varför Yrkeshögskola?

Yrkeshögskolan är en utbildningsform som är direkt skapad efter näringslivets behov. Utbildningarna tas fram tillsammans med företag som verkar i branscher där efterfrågan på arbetskraft med rätt kompetens, är stor. Ett koncept som visat sig vara mycket lyckat både för studerande och för företag.

Många uppskattar YH för att det är korta, nischade utbildningar med mycket praktiskt lärande och mycket kontakt med företag inom branschen.

Anläggningsingenjör - infrastruktur (2 år)

Vill du arbeta med samhällsutveckling och infrastruktur? Utbilda dig till anläggningsingenjör och var med och bygg Sverige! Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostad...

Automations- och robotingenjör (2 år)

Behovet av tekniker som kan automations- och robotteknik växer samtidigt som produktionen inom industrin blir allt mer automatiserad. Efter denna utbildning kommer du att bli en efterfrågad resurs ino...

Byggnadsingenjör - Produktion

Byggnadsingenjör - Produktion ( 2 år)

Vill du arbeta som nyckelperson i byggprojekt? Som byggnadsingenjör ser du till att arkitektens idéer blir till verklighet.

Byggnadsingenjör - ROT

Byggnadsingenjör - ROT (2 år)

ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Som byggnadsingenjör inom ROT har du rätt kompetens för att utföra byggnadsvård och underhåll på äldre byggnationer.

Drift- och fastighetstekniker (2 år)

Som Drift- och fastighetstekniker arbetar du med teknik, miljö och energi i olika fastigheter. Du sköter daglig drift, underhåll och skötsel. Fastighetsbranschen är en växande bransch med mycket förän...

Företagssäljare/B2B (2 år)

Vill du arbeta som en av företagets nyckelpersoner? Utvecklas till en framgångsrik företagssäljare och arbeta med affärer, kundrelationer, sälj och marknadsföring.

Internationell affärslogistiker

Internationell affärslogistiker (2 år)

Arbeta med att planera, organisera och effektivisera de logistiska flödena hos ett företag, utbilda dig till internationell affärslogistiker med fokus på hållbarhet.

Internationell logistiker/speditör

Internationell logistiker/speditör - digitalisering (2 år)

Utbilda dig till internationell logistiker/speditör med inriktning digitalisering och arbeta med att hitta miljövänliga och kostnadseffektiva logistik- och transportlösningar.

Internationell transportlogistiker (2 år)

Som transportlogistiker arbetar du med planering, organisering och verkställande av transporter på ett så effektivt och lönsamt sätt som möjligt.

Kyl- och värmepumpstekniker (2 år)

Vill du ha ett tekniskt yrke? Som kyl- och värmepumpstekniker arbetar du med olika kyl- och värmesystem för att skapa behagliga inomhusklimat på exempelvis kontor, i livsmedelsaffärer, industrier elle...

Technical account manager

Technical account manager (2 år)

Som technical account manager arbetar du med att ge tekniskt stöd och skapa långsiktiga relationer till företagets nyckelkunder.

Teknikinformatör

Teknikinformatör (1 år)

Har du en teknisk bakgrund och drömmer om att arbeta med kommunikation?Arbeta med att ta fram teknisk dokumentation och instruktioner.

Trädgårdsmästare - arbetsledning (2 år)

Ta en ledande roll inom den gröna näringen! Denna utbildning passar dig som har gröna fingrar, brinner för naturvård och utemiljö och som samtidigt vill arbeta med att leda kollegor och projekt.

Trädgårdsmästare - tätortsnära natur (2 år)

Utbilda dig till trädgårdsmästare och arbeta med naturvård och utemiljö i storstadsmiljö! Förutom skötselmoment arbetar du med att driva olika trädgårdsprojekt.

VVS-ingenjör (2 år)

Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta med teknik. Som VVS-ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.