Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Sveriges logistikcentra

Logistikutbildningar i Skåne

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yh-utbildning hos oss. Vi utbildar dig för framtiden! 

Logistik - en spännande bransch

Logistikbranschen är en spännande bransch med stora förändringar på ingång tack vare globaliseringen och den ökade e-handeln. Branschen är internationell av sin karaktär och du arbetar med handel och transport både inom Sverige och i utlandet. Att rätt vara finns på rätt plats, i rätt tid och med rätt kvalitet är oerhört viktigt för alla företag. Den här branschen passar dig som kan arbeta på detaljnivå och samtidigt ha en helhetssyn över varuflödena. Yrket är socialt och du arbetar ofta med problemlösning.

Varför utbilda dig inom logistik?

Logstikbranschen är så pass bred att det finns något som intresserar alla. Du kan bland annat arbeta med inköp, med lager och förvaring eller inom transport. Digitalisering samt ökad handel gör att behovet av utbildad personal med rätt kompetens är stort. Utbilda du dig inom logistik kommer du att bli eftertraktad på arbetsmarknaden samtidigt som du själv kan välja att arbeta inom flera olika områden.