Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Logistikutbildningar i Skåne

Logistik - en spännande bransch

Logistikbranschen är en spännande bransch med stora förändringar på ingång tack vare globaliseringen och den ökade e-handeln. Branschen är internationell av sin karaktär och du arbetar med handel och transport både inom Sverige och i utlandet. Att rätt vara finns på rätt plats, i rätt tid och med rätt kvalitet är oerhört viktigt för alla företag. Den här branschen passar dig som kan arbeta på detaljnivå och samtidigt ha en helhetssyn över varuflödena. Yrket är socialt och du arbetar ofta med problemlösning.

Varför utbilda dig inom logistik?

Logstikbranschen är så pass bred att det finns något som intresserar alla. Du kan bland annat arbeta med inköp, med lager och förvaring eller inom transport. Digitalisering samt ökad handel gör att behovet av utbildad personal med rätt kompetens är stort. Utbilda du dig inom logistik kommer du att bli eftertraktad på arbetsmarknaden samtidigt som du själv kan välja att arbeta inom flera olika områden.

Internationell logistiker/speditör - digitalisering

Logistikbranschen står inför en omvälvande digitalisering och ställer krav på fördjupade kunskaper i ny digital teknik inom handel och logistik.
Studieort:
Helsingborg
Studietid:
2 år
Studieform:
Klassrum
Utbildningsstart:
Höst 2020
Ansök här

Internationell transportlogistiker

Som transportlogistiker arbetar du med att skapa hållbara och effektiva transporter och leveranser hos företag och verksamheter.
Studieort:
Malmö
Studietid:
2 år
Studieform:
Klassrum
Utbildningsstart:
Höst 2020
Ansök här