Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Sen ansökan

Utbildningar med öppet för sen ansökan

Några av våra utbildningar har platser kvar till höstens starter. Se vilka utbildningar som har öppet för sen ansökan nedan. Antagning sker löpande och i mån av plats så skynda dig att skicka in din ansökan. Kontakta oss på yhansokan@hermods.se eller på 019-100 080 om du har frågor gällande ansökan eller antagning. 

Anläggningsingenjör - infrastruktur (2 år)

Vill du arbeta med samhällsutveckling och infrastruktur? Utbilda dig till anläggningsingenjör och var med och bygg Sverige! Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostad...

Drift- och fastighetstekniker (2 år)

Som Drift- och fastighetstekniker arbetar du med teknik, miljö och energi i olika fastigheter. Du sköter daglig drift, underhåll och skötsel. Fastighetsbranschen är en växande bransch med mycket förän...

Internationell affärslogistiker

Internationell affärslogistiker (2 år)

Arbeta med att planera, organisera och effektivisera de logistiska flödena hos ett företag, utbilda dig till internationell affärslogistiker med fokus på hållbarhet.

Teknikinformatör

Teknikinformatör (1 år)

Har du en teknisk bakgrund och drömmer om att arbeta med kommunikation?Arbeta med att ta fram teknisk dokumentation och instruktioner.