Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Ansökan

Så gör du din ansökan

Ansökan gör du i 4 steg
  1. Skapa konto
  2. Registrering av ansökan
  3. Färdigställ ansökan
  4. Lämna in ansökan
Skapa ett konto

Innan du registrerar din ansökan måste du skapa ett konto på yh-antagning.se. Detta gör du genom att ange din e-postadress och ditt personnummer vilket leder till att du får ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk. Klicka på aktiveringslänken för att registrera ditt konto.

För att skapa ett konto, klicka här.

Registrering av ansökan

För att registrera din ansökan loggar du in på yh-antagning.se med det konto som du har skapat. När du registrerar din ansökan måste du ange namn, adress och kontaktuppgifter. Dessa uppgifter används för att verifiera vem du är och för att yrkeshögskolan ska kunna kontakta dig. Du behöver bara uppge dessa uppgifter den första gången du söker en utbildning.

Färdigställ din ansökan

Nästa steg är att ladda upp de ansökningshandlingar som krävs för utbildningen. Vilka ansökningshandlingar som krävs beror på vilken utbildning du sökt. Läs noga igenom de regler som gäller för behörighet och urval för din utbildning. Innan du lämnar in din ansökan måste du ladda upp efterfrågade ansökningshandlingar. 

Lämna in ansökan

När du laddat upp alla ansökningshandlingar så lämnar du in din ansökan. När ansökan är inlämnad kommer vi att behandla den så snart som möjligt. Därefter får du ditt antagningsbesked. Lycka till!

 

Har du frågor gällande ansökan, kontakta oss på yhansokan@hermods.se eller på 019-100 080.

Viktiga datum

11/2     Ansökan öppnar
30/4    Ansökan stänger
30/4    Sista dagen att komplettera ansökan
17/6    Sista dagen för dig som tar gymnasieexamen 2019 att komplettera din ansökan med                          gymnasiebetyg

 

Jag har skyddad identitet

Har du skyddad identitet och ska ansöka till Hermods Yrkeshögskola kan du höra av dig till vår verksamhetschef som berättar mer om hur du går till väga. 

Anette Wahlgren, Verksamhetschef Hermods Yrkeshögskola 
​anette.wahlgren@hermods.se
031-757 93 49