Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Isabel Swartling

Yrkeshögskola är en modern utbildningsform
 

Isabel Swartling arbetar som utbildningsledare för VVS-ingenjör samt Internationell affärslogistiker - Green management på Hermods yrkeshögskola i Stockholm. 

Jag tycker att yrkeshögskolan är en modern, flexibel och rörlig utbildningsform som alltid utgår från näringslivets behov. Utbildningsformen förenar både teori och praktik, vilket är en bra kombination.Vad är roligast med din roll som utbildningsledare?
 

Det roligaste med arbetet som utbildningsledare är att få vara med och forma utbildningar efter arbetsmarknaden samt vara med och påverka näringslivet. Det är också kul att följa kunskapsutvecklingen hos de studerande över tid. Det är en häftig känsla att få vara med och hjälpa människor att utvecklas samt karriärväxla. 

Vem passar för att söka till utbildningen VVS-ingenjör?
 

Utbildningen VVS-ingenjör passar dig som är tekniskt intresserad. Du arbetar dagligen med problemlösning och i projekt därför är det viktigt att kunna hålla sig till projektplaner och tidsplaner. Arbetet är inte lika fysiskt som för exempelvis en montör. Stor del av arbetsdagen sitter du framför datorn och gör beräkningar eller ritningar. Eller så är du på interna projektmöten eller kundmöten. 

Hur upplever du yrkeshögskolan som utbildningskoncept? 
 

Jag tycker att yrkeshögskolan är en modern, flexibel och rörlig utbildningsform som alltid utgår från näringslivets behov. Utbildningsformen förenar både teori och praktik, vilket är en bra kombination. Dessutom finns det en uppsjö av spännande och unika utbildningsprogram.