Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Hermods Yrkeshögskola Vårdutbildningar

Läs mer

Hermods Yrkeshögskola 

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yrkeshögskoleutbildning hos oss.  Vi utbildar dig för framtiden! 

Utbildningar inom vård och omsorg

Det här är den självklara branschen för dig som vill arbeta med människor och framförallt personer i behov av vård eller stöd av något slag. Du har mycket kontakt med kollegor och patienter/kunder vilket kräver stor empatisk förmåga och ett professionellt förhållningssätt från din sida. Oavsett inriktning kommer du att på något sätt arbeta med att skapa en bättre tillvaro för personer som är i behov av det. Ett viktigt och väldigt givande uppdrag. 

Hermods Yrkeshögskola erbjuder flera olika utbildningar inom vård och omsorg som passar för dig som vill ta nästa steg i karrären eller för dig som vill början en ny karriär inom vården. Nedan hittar du våra yrkeshögskoleutbildningar som vi planerar att starta år 2020. Den 8 januari får vi besked från Mydigheten för yrkeshögskolan vilka utbildningar som vi får beviljade. Håll utkik då på vår hemsida där vi publicerar beskedet. 

Socialpedagog

Socialpedagog

Som socialpedagog arbetar du med vuxna och ungdomar med beroendeproblematik och/eller psykosociala problem. Du arbetar med att hjälpa du individer genom samtal, enskilt eller i grupp.

Specialistundersköterska inom multisjukdom hos äldre

Specialistundersköterska - multisjukdom

Som specialistundersköterska besitter du specialistkompetens för att ta hand om äldre. Denna utbildning passar dig som arbetar inom vården och vill fördjupa dina kompetens.

Specialistundersköterska inriktning palliativ vård

Specialistundersköterska - palliativ vård

Det finns en stor brist på specialistundersköterskor inom palliativ vård. Det här är ett yrke för dig som vill se till så att människor får det så bra som möjligt i slutet av deras liv.

Stödpedagog

Stödpedagog

Utbildningen ger dig fördjupad kunskap inom individanpassat vardagsstöd samtidigt som du får den kompetens som krävs för att kunna ta en mer ledande roll i teamet för att stärka kvalitén på brukarstödet.

Tandsköterska

Tandsköterska

Som tandsköterska arbetar du med att assistera vid undersökningar och operationer av patienter. Yrket är serviceinriktat och passar för dig som vill ha ett socialt och administrativt arbete.

Så funkar det

Studerande berättar