Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskoleutbildningar i Göteborg

Ny karriär och ny framtid på 2 år

Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yrkeshögskoleutbildning hos oss.   

Varför Yrkeshögskola?

Yrkeshögskolan är en utbildningsform som är direkt skapad efter näringslivets behov. Utbildningarna tas fram tillsammans med företag som verkar i branscher där efterfrågan på arbetskraft med rätt kompetens, är stor. Ett koncept som visat sig vara mycket lyckat både för studerande och för företag.

Många uppskattar YH för att det är korta, nischade utbildningar med mycket praktiskt lärande och mycket kontakt med företag inom branschen.

Anläggningsingenjör - infrastruktur

Utbilda dig till anläggningsingenjör och var med och bygg Sverige! Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostads- och infrastruktursatsningar.

Automations- och robotingenjör med industri 4.0

Robotar och automatiserade processer är mer eller mindre vardag inom de flesta branscher. Som automations- och robotingenjör arbetar du med drift och underhåll av dessa maskiner och processer.

Stödpedagog

Vill du arbeta med att skapa bästa möjliga förutsättningar för personer i behov av individanpassat vardagsstöd? Denna utbildning ger dig även kompetens att leda kollegor i det dagliga arbetet.

Internationell affärslogistiker - green management

Arbeta med att planera, organisera och effektivisera de logistiska flödena hos ett företag, utbilda dig till internationell affärslogistiker med fokus på hållbarhet.

Trädgårdsmästare inriktning arbetsledning

Denna utbildning passar dig som har gröna fingrar, brinner för naturvård och utemiljö och som samtidigt vill arbeta med att leda kollegor och projekt inom den gröna näringen.

VVS-ingenjör

Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta med teknik. Som VVS-ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.