Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Yrkeshögskoleutbildningar i Stockholm

Ny karriär och ny framtid på 2 år

Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yrkeshögskoleutbildning hos oss.   

Varför Yrkeshögskola?

Yrkeshögskolan är en utbildningsform som är direkt skapad efter näringslivets behov. Utbildningarna tas fram tillsammans med företag som verkar i branscher där efterfrågan på arbetskraft med rätt kompetens, är stor. Ett koncept som visat sig vara mycket lyckat både för studerande och för företag.

Många uppskattar YH för att det är korta, nischade utbildningar med mycket praktiskt lärande och mycket kontakt med företag inom branschen.

Anläggningsingenjör - infrastruktur (2 år)

Vill du arbeta med samhällsutveckling och infrastruktur? Utbilda dig till anläggningsingenjör och var med och bygg Sverige! Som anläggningsingenjör arbetar du med att planera och driva framtida bostad...

Byggnadsingenjör - Produktion ( 2 år)

Vill du arbeta som nyckelperson i byggprojekt? Som byggnadsingenjör ser du till att arkitektens idéer blir till verklighet.

Byggnadsingenjör - ROT (2 år)

ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Som byggnadsingenjör inom ROT har du rätt kompetens för att utföra byggnadsvård och underhåll på äldre byggnationer.

Drift- och fastighetstekniker (2 år)

Som Drift- och fastighetstekniker arbetar du med teknik, miljö och energi i olika fastigheter. Du sköter daglig drift, underhåll och skötsel. Fastighetsbranschen är en växande bransch med mycket förän...

Internationell affärslogistiker (2 år)

Arbeta med att planera, organisera och effektivisera de logistiska flödena hos ett företag, utbilda dig till internationell affärslogistiker med fokus på hållbarhet.

Teknikinformatör (1 år)

Har du en teknisk bakgrund och drömmer om att arbeta med kommunikation?Arbeta med att ta fram teknisk dokumentation och instruktioner.

Trädgårdsmästare - tätortsnära natur (2 år)

Utbilda dig till trädgårdsmästare och arbeta med naturvård och utemiljö i storstadsmiljö! Förutom skötselmoment arbetar du med att driva olika trädgårdsprojekt.

VVS-ingenjör (2 år)

Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och som vill arbeta med teknik. Som VVS-ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.