Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Byggnadsplåtslagare

Ämne: Bygg och måleri
Skola: Hermods
Studiestart: Kontakta Arbetsförmedlingen för att få veta när du kan starta.
Studieform: Klassrum. Klassrumsundervisning, e-utbildning, praktiskt verkstadsarbete kombinerat med arbetsplatsförlagt lärande (apl).
Studietakt: Heltid. 40 timmar/vecka
Studietid Dagtid. 8.00-17.00

Vill du satsa på en karriär i ett spännande och kreativt framtidsyrke, där det idag är mycket stor efterfrågan på utbildad personal? Tycker du om att vara i rörelse, ha omväxlande arbetsuppgifter och lösa praktiska problem? Är du bra på att skapa fysiska saker samtidigt som din hjärna ställs inför kreativa utmaningar? Jobbar du helst med både kroppen och huvudet? Då ska du läsa Hermods arbetsmarknadsutbildning för byggnadsplåtslagare, som ger dig rätt kompetens och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden!

  • Efter utbildningen
    +
  • Förkunskaper och behörighet
    +
  • Innehåll och upplägg
    -

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarige på Hermods. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.