Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Ventilationsmontör

Ämne: Bygg och måleri, Svets- och plåtteknik
Skola: Hermods
Namnbeskrivning: Utbilda dig till Ventilationsmontör och bli eftertraktad på arbetsmarknaden!
Nivå: Gymnasial nivå
Studiestart: Information om när du kan starta utbildningen fås via Arbetsförmedlingen.
Studieform: I klassrum med lärarledd undervisning. I utbildningen ingår även arbetsplatsförlagd utbildning på ett företag.
Studietakt: Heltid. Utbildningen omfattar 40 timmar per vecka.
Studietid Dagtid.

Ventilationsmontörer installerar och monterar ventilationssystem i form av exempelvis kanaler, fläktar och aggregat i byggnader. Det är ett varierande yrke där du kommer att arbeta med ett ventilationssystems estetik och brandskydd, samt utföra reparationer, underhåll och funktionskontroller av olika ventilationer och ventilationsaggregat. Vill du utbilda dig inom ett framtidsyrke där det idag råder stor brist på utbildad personal? Vill du vara säker på att du får jobb efter utbildningen? Då ska du läsa Hermods arbetsmarknadsutbildning till Ventilationsmontör som ger dig rätt kompetens och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden i en bransch som är i kraftig tillväxt.

  • Efter utbildningen
    +
  • Förkunskaper och behörighet
    +
  • Innehåll och upplägg
    -

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarige på Hermods. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.