Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Information uppdateras kontinuerligt.

Bagare och konditor

Ämne: Restaurang och livsmedel
Skola: Hermods
Nivå: Gymnasial nivå
Poäng: 1300

Kursen hålls i samarbete med din kommun och du ansöker via din hemkommun.
Studiestart: Utbildningen startar fyra gånger om året. Du får antagningsbesked från Hermods när vi behandlat din anmälan. Därefter får du också ut information om din kursstart.
Studieform: Klassrum.
Studietakt: Heltid.
Studietid Dagtid.

Utbildningen Bagare och konditor ger dig kunskapen och kompetensen att jobba inom alla typer av bagerier, från industribageri till butiker med tillhörande bageri, och konditorier. Är du kreativ och vill skapa goda bakverk är en bageri- och konditoriutbildning perfekt för dig. Vidareutveckla dig själv med Hermods och utbilda dig till ett yrke du kan utöva världen över. Komvux - Yrkesutbildningen Bagare och konditor ger dig rätt kunskap inför arbetslivet inom ett yrkesområde på kraftig frammarsch.

  • Efter utbildningen
    +
  • Förkunskaper och behörighet
    +
  • Innehåll och upplägg
    -

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarige på Hermods. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.