Jobb

Utbildning

För arbetsgivare

SFI

Webbutik

Fastighetsskötare - lärling

Välj ort för ansökningsinformation

Är du en serviceinriktad problemlösare? Utbilda dig till fastighetsskötare! I Hermods fastighetsskötare lärlingsutbildning får du lära dig allt om det arbete en fastighetsskötare utför. Fastighetsskötare är ansvariga för den inre och yttre skötseln av en fastighet. Du ansvarar för den dagliga servicen till hyresgäster och lär dig bland annat att åtgärda fel och problem som kan uppstå i och runt fastigheten, samt underhålla fastigheten i form av städning, reparationer och trädgårdsskötsel. Dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare kan dock vara väldigt varierande beroende på vart du arbetar. Utbildningen och yrket passar dig som är flexibel och serviceinriktad samt har lätt för att hitta på kreativa lösningar för att hantera olika problem.

  • Efter utbildningen
    +
  • Förkunskaper och behörighet
    +
  • Innehåll och upplägg
    -

Välj ort för ansökningsinformation

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Huvudmannen är personuppgiftsansvarige på Hermods. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.